BELKA A.Ş. PERSONELİNE İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ

29 Ocak 2020

Düzce Belediyesi ile Çağsu Hastaneleri arasında düzenlenen protokol 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Çağsu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir’in katılımıyla imzalandı.

Düzce Belediyesi, yeni yıl ile birlikte BELKA A.Ş. bünyesinde çalışan personelleri özlük haklarında iyileştirmeler yaparken sosyal hizmetler konusunda ayrıcalık oluşturacak projelere de imza atmaya devam ediyor. Çağsu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ile bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü belediye çalışanlarının sağlık hizmetlerinden yararlanması amacıyla önemli bir projeye imza attı. Bolu Özel Çağsu Hastanesi, Bolu Özel Fatma Hatun Hastanesi ve Düzce Özel Çağsu Hastanelerini kapsayacak şekilde hazırlanan protokol, Başkan Özlü ve Cavit Demir’in imzaları ile yürürlüğe girdi.

Protokol hakkında açıklamalarda bulunan Çağsu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Başkan Özlü’nün kendilerine olan ilgisi ve alakasından söz ederek “Sayın Bakanımızı, Belediye Başkanımızı hastanemizde ağırlamak bizim için ayrıca bir onurdur. Çok şükür ki Düzcemiz’in insanları çok şanslı. Sayın Bakanım, bakanlığı zamanında da şu anki süreçte de tüm iş dünyasının yanında. Biz hastane olarak da o gücü yanımızda görüyoruz. Bu protokol ile belediye çalışanları biraz daha indirimli hizmet almış olacaklar. Bu da ayrı bir katkıdır. Tüm Düzce Belediye çalışanlarımıza hayırlı olsun. Sayın Bakanım tekrardan hoş geldiniz” dedi.

İmza töreninde konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de “bu protokolde emeği geçen herkese ve Cavit Bey’e teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Düzce Özel Çağsu Hastanesinde imzalanan protokol kapsamında Düzce Belediyesinde çalışan BELKA A.Ş. personeli ve eşleri ile bakmakla yükümlü oldukları (anne, baba, çocuk) kişiler bu hastanelerden aldıkları sağlık hizmetinden %10 indirimle yararlanacak. Düzce Belediyesi, oluşturulan personel kartları ile hastanelere başvuran çalışanların protokol kapsamında belirlenen indirim oranından yararlanacağını açıkladı.