DÜZCE BELEDİYESİ MANAVGAT’A İTFAİYE EKİBİ GÖNDERDİ

29 Temmuz 2021

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Antalya’da meydana gelen yangın felaketi nedeniyle Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini afet bölgesine sevk etti. Düzce Belediyesi Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangınlarına 3 araç 6 personel ile soğutma çalışmalarına destek verecek.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yerleşim yerlerine de sıçrayan yangının söndürülmesi için yüzlerce ekip canla başla mücadele ederken, Düzce Belediyesi’nden destek gecikmedi. Bugün öğle saatlerinde çıkan , ormanlık alanları küle çeviren yangın, kısa sürede büyüyerek yerleşim yerlerine kadar ulaştı.
Havadan ve karadan müdahale edilen yangın nedeniyle birçok mahallenin ve kamu kurumlarının boşaltıldığı açıklandı.
Yangının daha da büyümemesi için yüzlerce ekip ise canla başla mücadele ediyor.
Son yılların en büyük yangın felaketlerinden birini yaşayan Antalya’ya Düzce Belediyesinden destek geldi. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla itfaiye Müdürlüğüne ait ait 2 arazöz, 1 pikap ve 6 çalışma arkadaşımız Antalya’ya yola çıktı. İtfaiye Müdürlüğü çalışma arkadaşlarımızı Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli yolcu etti.

ÖZLÜ’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, başta Antalya olmak üzere Kayseri, Mersin, Osmaniye, Adana, Muğla, Kütahya ve Kocaeli’ne geçmiş olsun dileklerini iletirken, “Antalya’da meydana gelen ve 3 vatandaşımızın hayıtını kaybetmesine neden olan orman yangınları tüm ülkemizi olduğu gibi bizleri de derinden üzdü. Belediyemiz bütün imkanları ile Antalyalı kardeşlerimizin yanında ve hizmetindedir. Yangın söndürme ve arama kurtarma araçlarımız ile Antalya’ya hareket eden personellerimize kolaylıklar diliyorum. Antalya ve eş zamanlı olarak diğer illerimizde meydana gelen yangınlardan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Antalya #Manavgat ve çevresinde devam eden orman yangınlarına Düzce Belediyesi olarak desteğimiz devam ediyor. Yangından etkilenen herkese geçmiş olsun.