DÜZCE BELEDİYESİ AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DÜZCE BELKA İNSAN KAYNAKLARI A.Ş.’ Yİ ZİYARET ETTİ

11 Mart 2021

Ak Parti Düzce Belediye Meclis Üyeleri kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan GÜNDEN, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Av. Oya KOCAMAN, Güler GÜNEŞ, Bayram Ali KUBİLAY, Mesut SANCAKLI ve Nurullah YILDIZ Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş.’yi ziyaret etti.

Ziyarette Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Necla ERDOĞAN AK Parti Meclis Üyelerine şirket hakkında bilgi verdi. ERDOĞAN AK Parti Belediye meclis Üyelerine vermiş olduğu brifingte  ” Şirketimiz 2020 Temmuz ve Aralık ayı % 20 zamma ilaveten 2021 başı itibariyle % 15 zam ilave ederek en düşün işçi maaşını 3.500 TL ile tüm Türkiye’ ye örnek olacak maaş ve özlük hakları ile 940 çalışana özlük hakları sunuyor. Gerektiğinde personel alımı Düzce İŞKUR ,Ticaret Odası ve Valilik ortaklığı ile kurulan Düzce İş Kulübü vasıtasıyla liyakat doğrultusunda yapılıyor.” dedi.

Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan GÜNDEN ise Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş.’nin şeffaflık içerisinde büyüdüğünü belirterek Necla ERDOĞAN başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.