2020 YILINI GERİDE BIRAKIRKEN…

31 Aralık 2020
Bir ülkenin en önemli zenginliği yetişmiş insan gücüdür.
Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş. Çoğunlukla, 696 sayılı KHK ile Taşerondan Belediye şirketlerine geçirilen çalışanlarımızı bünyesinde bulunduran , Düzce Belediyesinin istihdam ihtiyacını karşılamak üzere hizmet veren ve tek faaliyet alanı İnsan Kaynakları olan Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş. bünyesinde bulunup Düzce Belediyesi‘nde çalışmakta olan , 696 sayılı KHK kapsamında İştiraki şirketlere geçişi yapılan, yaklaşık 1000 işçinin yasal sorumluluğunu taşımaktadır.
Ekip çalışması ve çalışan motivasyonu öncelikle Yönetim ekibimiz tarafından benimsenmiş ve tüm çalışanlarımızın kurumsal değerlerimizi benimsemesi yönünde önemli çalışmalar yürütülmüştür.
İşe başladıktan sonra gerek verilen hizmet içi eğitimi gerek sağlanan motivasyonla, hizmetin akışını hızlandıran ve sahaya yansımasını görmek en büyük gururumuz ve başarımızdır.
Yetişmiş, kalifiye insan gücünün önemini en iyi anlayan ve uygulayan ülkeler, günümüzün gelişmiş ve sanayileşmiş ülkeleridir. Verimliliğin artması iş görenlerin rahat ve sağlıklı bir ortamda çalışmalarına neden olmaktadır. İletişim ve koordinasyonla kentin her noktasına hizmet götürme çabasındayız. Düzce Belediyesin tüm çalışma sahalarında aktif olarak çalışmalarını sürdüren BelKA A.Ş çalışanlarımızla vatandaşlarımıza en doğru hizmeti en azami noktada vermeye çalışıyoruz.
Bireyin güçlü olmasının, dinamik ve ayakta kalmasının toplumun zor süreçlerinde anlamının derinleştiği bir süreç geçirdik.
2020 yılı insanlık adına çok şey öğrendiğimiz, bir o kadar da insanlığın güçlendiği bir yıl olmakla beraber, birliğin ve beraberliğin yılı olmayı başardı.

Dünyanın, Türkiye’nin ve şehrimizin mücadele ettiği koronavirüs salgınında acil eylem planını devreye alan Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün başlattığı yoğun çalışma temposunda; Koronavirüs Pandemi sürecinin ilk çıktığı günden itibaren halk sağlığı için bir çok çalışmaya imza atan, Düzce Belediyesi sorumluluğu altındaki 56 Mahallenin tamamında görev alan, zor bir süreci birlik ve beraberlik içerisinde yöneten çalışma arkadaşlarımız hizmetlerine aralıksız devam etti.
Gece gündüz demeden caddelerimizi, sokaklarımızı yıkayıp dezenfekte eden, çöplerimizi toplayan, sokaklarımızı temizleyen, denetimler yaparak halkın güvenliğini sağlayan, parklarımızı bahçelerimizi güzelleştiren Düzce Belediyesinin her kademesinde görev yaparken asli görevlerini saha da ve masada titizlikle yürüten çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Zor ama başarılı bir yılı geride bıraktık,
Daha başarılı olacağına inandığımız 2021 yılına tüm çalışma arkadaşlarımızla hazırız.