SAHADA 560 PERSONELİMİZLE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ.

23 Eylül 2020

” Belediye personelimizin her biri işini en iyi şekilde yapmak için çalışıyor. ”

Düzce Belediyesi İcra Müdürlükleri tarafından hazırlanan raporlara göre ; Belediye sorumluluk alanında her gün görev yapan toplam 560 personel bulunmaktadır. Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü tarafından bin 117 Belediye personel sayısı açıklanmış olup , personel çalışma sistemi hakkında hazırlanan rapor ile toplam çalışan sayısından yarısından fazlasının sahada çalışan personelden oluştuğu görüldü.

Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü tarafından Personel raporları değerlendirildi.

” Belediye personelimizin her biri işini en iyi şekilde yapmak için çalışıyor.”

“Hepimizin ortak  amacı, Düzce’mize Düzcelilere hizmet etmek. Bu anlayışa sahip her bir personelimize teşekkür ediyorum, birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Vatandaşımızın bize sahada daha çok ihtiyacı var. Alt ve üst yapı ihtiyaçları, şehrin yapılanmasında gerek duyulan koordinasyonu sağlayarak personelimizin büyük çoğunluğunu sahada değerlendiriyoruz. Düzenli olarak takipteyiz ve personelimizin taleplerini alıyoruz. Bizim sahadaki gözümüz, kulağımız personelimizdir, her birine kolaylıklar diliyorum” dedi.

Sahada çalışan arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Şehrimize ve insanımıza yönelen tehdidi ortaya çıkmadan yok etmeye çalışıyorlar. Sokaklara, caddelere, meydanlara, camilere, pazar yerlerine, yaşlılara, gençlere, engellilere, ihtiyaç sahiplerine büyük bir görev bilinciyle hizmet ediyorlar.

#DüzceBelediyesi #FarukÖzlü #DüzceBelKA