MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİM SERTİFİKALARI VERİLDİ

10 Haziran 2021

Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Düzce belediyesi BelKA  A.Ş.  kurumsal kapasitenin arttırılması ve nitelikli personel ile hizmet kalitesini yükseltmek için başlattığı Mesleki Yeterlilik Eğitimlerini başarı ile bitiren 253 personele daha sertifika ve kartları personele dağıtıldı. Sertifikaların dağıtımında personelin sorunları ve talepleri de dinlendi.

Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları BelKA A.Ş. tarafından organize edilen törene Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve BelKA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan İnan ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer katılım sağladı. Belediye personelinin bilgi, beceri ve yetkinliklerine göre doğru belirlenmesi ve buna bağlı olarak üretim ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen Mesleki Yeterlilik Eğitimleri aynı zamanda kurumu en iyi şekilde temsil edecek personellerin de yetişmesini sağlayacağı belirtildi.

PERSONELİN SORUNLARI VE TALEPLERİ DE DİNLENDİ

Mesleki Yeterlilik Eğitimlerinin birinci etabını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra ikinci etap eğitim çalışmalarını da hızlandıran Düzce Belediyesi, kurum çalışanlarının büyük çoğunluğuna Mesleki Yeterlilik Sertifikası aldırmayı hedefliyor. 253 personeli birimlerinde tek tek ziyaret ederek hem motivasyonlarını artırmayı hem de sorunlarını dinleyerek eksikleri tespit etmek istediklerini kaydeden  Başkan Yardımcısı, Düzce BelKA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan İnan, “ AB standartlarında Mesleki Yeterlilik Eğitimleri açtık. Bu eğitimlerden tüm personelimizin yararlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni eğitim alanları da açarak çalışanlarımızın kendi alanlarından yetkin olmalarını ve belediyemiz eliyle Düzce’mize en iyi, en kaliteli hizmeti vermelerini istiyoruz” diye konuştu.

Daha önce 318 personel Mesleki Yeterlilik Sertifikası alırken buna 253 personel daha eklendi.