GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.

10 Kasım 2020
Türkiye Cumhuriyeti gibi büyük bir eseri bizlere bırakan Ulu Önder Atatürk´ü ölümsüzlüğe uğurladığımız bu günün yıl dönümünde O´nu rahmetle bir kez daha anıyoruz.
Atatürk’ü anlayan, düşüncelerindeki derinliği kavrayan, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde yaşamını biçimlendiren kuşaklar, Türkiye Cumhuriyeti’nin her dönemde ayakta kalmasının, bağımsız, çağdaş, ulusal bir devlet olarak varlığını sürdürmesinin en büyük güvencesi olacaklardır.
Atatürk´ün aziz hatırasına ve O´nun mirasına sahip çıkmak her bireyin en önemli görevidir. Ulu Önder “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir” demiştir. İşte bu nedenle Atatürk´ün fikirlerini ve düşüncelerini iyi anlamalı, Cumhuriyetimizi daha ileri seviyelere taşımak, daha ilerlemek ve kalkınmak için çaba göstermeliyiz.
Bugün, Cumhuriyetimizin değerleri etrafında kenetlenerek birlik ve beraberliğimizi koruma, Cumhuriyet‘in kazanımlarını, Atatürk ilke ve devrimlerini gelecek nesillere aktarma sorumluluğu ile büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.